Наслов:

ОТВОРАЊЕ И ЗАТВОРАЊЕ СО ГОЛЕМИ АНСАМБЛИ

"Есенски музички свечености" од 6 до 21 ноември

Издадено на: 05.11.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2002 Есенски музички свечености Никола Глигоров Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат