Наслов:

СПЕЦИФИЧЕН МУЗИЧКИ ИЗРАЗ

За концертната вечер на виолинистот Албрехт Бројнингер

Објавено на: 04.11.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 697 | Страна: 11

Програма:
Сонатата број 3 оп.45 во ц-молл на Едвард Григ, тема на Паганини низ варијациите за виолина и пијано на Еуген Изаи
Учесници:
Албрехт Бројнингер, Ирена Бергер,
Забелешка:
За концертната вечер на виолинистот Албрехт Бројнингер

Клучни зборови:
Роза Нолчева 2002 Албрехт Бројнингер Ирена Бергер

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат