Наслов:

ТВОРЕЧКАТА ЕНЕРГИЈА НА УМЕТНИЧКИОТ ЧИН

изведен и мултимедијалниот проект "Мементо

Издадено на: 28.10.2002
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
мултимедијалниот проект „Мементо“
Учесници:
кореографија и режија на Рисима Рисимкин, Дизајн Благој Мицевски, интерпретација Ѕвездана Ангеловска - актерка, Васил Атанасов - соло обоист, Елисавета Скаловска, Елена Антонова, Саша Ефтимова и двете деца Срна Коцевска и Марија Гошева

Клучни зборови:
2002 Благој Мицевски Васил Атанасов вездана Ангеловска Елена Антонова Елисавета Скаловска Емилија Џипунова Рисима Рисимкин Саша Ефтимова и двете деца Срна Коцевска и Марија Гошева

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат