Наслов:

МОДЕРНО И КОЛКУ ДА БИДЕ МОДЕРНО

Кон премиерата на „Дон Џовани“ од Моцарт; диригент Оливер Балабурски, режија: Карла Штаумбертова - Штурм; проект на Опера- МНТ

Издадено на: 28.10.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 691 | Страна: 11

Програма:
„Дон Џовани“ од Моцарт
Учесници:
МОБ, Оливер Балабурски, Карла Штаумбертова - Штурм, Вратислав Криж, Игор Дурловски, Славица Галиќ-Петровска, Надежда Петровска Марјан Јовановски, Дејвид Марфи, Ана Ројдева, Славчо Петровски
Забелешка:
Кон премиерата на „Дон Џовани“ од Моцарт; диригент Оливер Балабурски, режија: Карла Штаумбертова - Штурм; проект на Опера- МНТ

Клучни зборови:
2002 Ана Ројдева Вратислав Криж Дејвид Марфи Игор Дурловски Карла Штаумбертова - Штурм МОБ Надежда Петровска Марјан Јовановски Оливер Балабурски Роза Нолчева Славица Галиќ-Петровска Славчо Петровски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат