Наслов:

НАСТАН ЗА ПАМЕТЕЊЕ

Интерфест-Битола-2002

Издадено на: 26.10.2002
Автор: Валериј Стефановски
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Полонеза во Це оп. 40 од Шопен, дела од Шимановски, Виоти, Равел
Учесници:
Корин Клоска,

Клучни зборови:
2002 Валериј Стефановски Виоти Корин Клоска Равел Шимановски Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат