Наслов:

РЕДЕФИНИРАНА ПРЕТСТАВА ЗА МУЗИКАТА

ПО ЗАВРШЕТОКОТ НА „СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ“

Објавено на: 24.10.2002
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 12128 | Страна: 17

Учесници:
ДЕЈВ ДАГЛАС, ОМАРА ПОРУОНДО, МИНГУС БИГ БЕНД И СЕСИЛ ТЕЈЛОР

Клучни зборови:
Вечер 2002 Ангелина Димовска ДЕЈВ ДАГЛАС ОМАРА ПОРУОНДО МИНГУС БИГ БЕНД И СЕСИЛ ТЕЈЛОР

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат