Наслов:

ПРЕМАЛКУ ЏЕЗ ОД СОНИШТАТА

ЗАВРШИ СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

Издадено на: 24.10.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Страна: 11

Учесници:
СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ
Забелешка:
ЗАВРШИ СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

Клучни зборови:
2002 Роза Нолчева Скопски џез фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат