Наслов:

ДА, МАЛКУ ЏЕЗ, НО МНОГУ МУЗИЧКИ УБАВИНИ

Заврши 21. Скопски џез-фестивал

Објавено на: 24.10.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
Скопски џез фестивал Тина Иванова 2002

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат