Наслов:

ВРВНИТЕ МУЗИЧАРИ ПОТВРДА ЗА КВАЛИТЕТОТ НА ИНТЕРФЕСТ

МИЛИЦА ШПЕРОВИЌ-РИБАРСКИ, УМЕТНИЧКИ РАКОВОДИТЕЛ НА ИНТЕРФЕСТ БИТОЛА

Објавено на: 23.10.2002
Автор: Мирјана Стојановска
Периодика: Нова Македонија
Број: 19725 | Страна: 9


Клучни зборови:
Нова Македонија интервју Милица Шперовиќ-Рибарски Интерфест 2002 Мирјана Стојановска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат