Наслов:

КОНЦЕРТИ НА ЗАДОВОЛСТВО НА ШИРОКАТА ПУБЛИКА

Латино-американска забава на Скопскиот џез-фестивал

Објавено на: 22.10.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Бразилците „Трио Мокото“ и вокалистката Сузана Бака од Перу

Клучни зборови:
Тина Иванова 2002 Трио Мокото Сузана Бака

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат