Наслов:

АМЕРИКАНСКИ, ЕВРОПСКИ, БРАЗИЛСКИ И КУБАНСКИ ЗВУЦИ

21. Скопје џез- фестивал од 17 до 22 октомври

Издадено на: 15.10.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Скопски џез фестивал

Клучни зборови:
2002 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат