Наслов:

УСПЕСИ НА МЛАДАТА ФЛЕЈТИСТИЧКА ШКОЛА ОД МАКЕДОНИЈА

"Ровере дОро", интернационален музички натпревар во Сан Бартоломео, Италија

Објавено на: 11.10.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
2002 „Премио Ровере Доро“ МБУЦ Тина Иванова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат