Наслов:

ПУЛСИРАЧКА ТАНЦОВА ЕНЕРГИЈА

„ПОРГИ И БЕС" - БАЛЕТ НА МНТ

Објавено на: 11.10.2002
Автор: Соња Џепароска
Периодика: Дневник
Број: 1973 | Страна: 15

Програма:
„Порги и бес“ од Џорџ Гершвин.
Учесници:
Сандра Мијалкова, Марија Јосифовска, Горан Божинов, Кире Павлов, Олег Мануковски

Клучни зборови:
Соња Џепароска Сандра Мијалкова Џорџ Гершвин Порги и бес Горан Божинов Марија Јосифовска Олег Мануковски Кире Павлов 2002

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат