Наслов:

МЕЃУ СТАНДАРДНО И ОДЛИЧНО

Концерт на Македонската филхармонија

Објавено на: 11.10.2002
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Концерт за виолина и оркестар во a-moll од Антонин Дворжак и Симфонија бр. 1 во e-moll од Јан Сибелиус.
Учесници:
Македонска филхармонија, Патрик Штруб, Елизабет Вебер
Забелешка:
Концерт на Македонската филхармонија

Клучни зборови:
Елизабет Вебер Симфонија бр. 1 во e-moll Јан Сибелиус Антонин Дворжак Марко Коловски Патрик Штруб 2002 Македонско радио Македонскa филхармонија Концерт за виолина и оркестар во a-moll

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат