Наслов:

ПОЧЕТОК ВО ВИСТИНСКА НАСОКА

Концерти - Македонска филхармонија

Објавено на: 08.10.2002
Автор: Тина Иванов
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Дождот паѓа“ за камерен оркестар од Тору Такемицу, „Куге“ од Миса Јоноучи
Учесници:
Македонска филхармонија, диригент Даисука Сога, Шао Ронг, Лиу Фенг

Клучни зборови:
Даисука Сога Шао Ронг Лиу Фенг Македонска филхармонија Тина Иванова 2002 Миса Јоноучи Тору Такемицу

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат