Наслов:

СО НОВИ ИНСТРУМЕНТИ ВО НОВА СЕЗОНА

Македонската Филхармонија започна новата музичка сезона

Објавено на: 07.10.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 674 | Страна: 11

Програма:
Вагнер, Манчев, Јонуши, Такемицу, Дебиси, Тома Манчев
Учесници:
Македонската Филхармонија, Даисука Сога, Шао Ронг, Лиу Фенг,
Забелешка:
Македонската Филхармонија започна новата музичка сезона

Клучни зборови:
Македонската филхармонија Тома Манчев Такемицу Роза Нолчева 2002 Даисука Сога Шао Ронг Лиу Фенг Манчев Дебиси Јонуши Вагнер

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат