Наслов:

ОТВОРАЊЕ СО РОС ДЕЈЛИ, КУЛТЕН ЕТНОМУЗИЧАР


Објавено на: 07.09.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Фестивал „Нова ера“

Клучни зборови:
Тина Иванова Горан Таневски 2002

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат