Наслов:

БЛИСКОСТ МЕЃУ РАЗЛИЧНИТЕ ПРЕКУ УНИВЕРЗАЛНИОТ ЈАЗИК – МУЗИКАТА

Се случи и третото издание на "Но Бордерс"

Издадено на: 26.08.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
„Но Бордерс“

Клучни зборови:
„Но Бордерс“ 2002 Ернис тејл Партибрејкерс Психомодо поп Стринг форсис Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат