Наслов:

„РЕКОНСИЛ ВИЕНА“ ПРЕФЕРИРА ОДРЕДЕНА ЕСТЕТИКА

Роланд Фрајзитцер, композитор и диригент

Објавено на: 20.08.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
„Реконсил Виена“. Роланд Фрајзитцер, композитор и диригент

Клучни зборови:
Тина Иванова 2002 Роланд Фрајзитцер

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат