Наслов:

ЕКСПЛОЗИЈА ВО СОВРЕМЕНОТО УМЕТНИЧКО ТВОРЕШТВО

Џон Кејџ: 90 години од раѓањето и 10 години од смртта

Издадено на: 17.08.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Џон Кејџ

Клучни зборови:
2002 Тина Иванова Џон Кејџ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат