Наслов:

СВИРЕЊЕТО НА ПИЈАНО Е ОПАСНО ПО ЖИВОТ

Артур Рубинштајн, 20 години од смртта

Објавено на: 12.08.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
2002 Артур Рубинштајн Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат