Наслов:

КОМПОЗИЦИИ САМО ТРАНСКРИБИРАНИ ЗА ТРИО

ОХРИДСКО ЛЕТО - КОНЦЕРТ НА ТРИО „АН-САД"

Објавено на: 09.08.2002
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Дневник
Број: 1920 | Страна: 13

Програма:
Дела од Пјацола, Морисон, Жар, Ниман, Дорс, Банч и др.
Учесници:
Трио „Ан-САД“, САД: Анџела Ан, Лучија Ан, Мариа Ан

Клучни зборови:
Ниман Охридско лето Дорс Пјацола Банч Елени Новаковска 2002 Трио Ан-САД Анџела Ан Лучија Ан Мариа Ан Морисон Жар

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат