Наслов:

БОЉШОЈ ГИ ОСВОИ СРЦАТА НА ОХРИЃАНИ

настапот на ѕвездите на Бољшој театарот

Издадено на: 15.07.2002
Автор: Симон Илиевски
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
ѕвездите на Бољшој театарот

Клучни зборови:
2002 Бољшиј театар Милка Ефтимова Симон Илиевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат