Наслов:

ВЕРУВАМ ДЕКА ВО „ПРОЏЕКТ ЖЛУСТ“ НОСАМ НОВА БОЈА

Разговор со Оливие Самуилан, виолист и композитор

Издадено на: 12.07.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Оливие Самуилан, „Проџект жлуст“

Клучни зборови:
„Проџект жлуст“ 2002 Владимир Поп-Христов Гоце Стефковски Емин Џијан Иван Бејков Оливие Самуилан Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат