Наслов:

ДАРИЈА АНДОВСКА ЕДИНСТВЕН ПРЕТСТАВНИК ОД МАКЕДОНИЈА

Меѓународна трибина на композитори во Белград

Издадено на: 11.07.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
2002 Дарија Андовска Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат