Наслов:

ТАНЦОВА АРХИТЕКТУРА ОД КОЈА ЗРАЧАТ ЕМОЦИОНАЛНИ АСОЦИЈАЦИИ

праизведбата на балетското дело "Силјан повторно лета"

Издадено на: 02.07.2002
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
„Силјан повторно лета“ од Љубомир Бранџолица, Јагода Сланева, Владимир Ѓорчевски, Љупка Ристевска, Трајче Крстевски, Константин Костјуков, Александра Мијалкова, Наташа Николова, Тони Ристовски,

Клучни зборови:
2002 Александра Мијалкова Владимир Ѓорчевски Емилија Џипунова Јагода Сланева Константин Костјуков Љубомир Бранѓолица Љупка Ристевска Наташа Николова Тони Ристовски Трајче Крстевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат