Наслов:

ГОДИНЕШНОТО ИЗДАНИЕ СО АКТУЕЛНИ ИМИЊА ОД СВЕТСКАТА БЛУЗ-СЦЕНА

"Блуз и соул" фестивал, респектабилна манифестација и во светот

Објавено на: 28.06.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
Блуз и соул фестивал Тина Иванова 2002

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат