Наслов:

БЛЕСОК НА ХАРИЗМА И ЕНЕРГИЈА

За Симон Трпчески со македонската филхармонија

Објавено на: 27.06.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
Концертот број 1 во б-мол за пијано и оркестар од Петар Илич Чајковски,
Учесници:
Македонската филхармонија, Симон Трпчески, Милан Начев
Забелешка:
(За Симон Трпчески со македонската филхармонија

Клучни зборови:
Македонската филхармонија Роза Нолчева Симон Трпчески 2002 Милан Начев

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат