Наслов:

ПРИВЛЕЧНО, СТРАСНО, АТРАКТИВНО

Цезариа Евора го посети и Скопје

Издадено на: 21.06.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Цезариа Евора

Клучни зборови:
2002 Тина Иванова Цезариа Евора

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат