Наслов:

ТРАДИЦИОНАЛНО АИДА ЗА КРАЈ

Триесеттите Мајски оперски вечери

Објавено на: 17.06.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 581 | Страна: 11

Програма:
Аида, Верди
Учесници:
МОБ, Весна Гиновска-Илкова Бусујок Николае , Луција Папа, Помпеј Хрстеану, Стојан Попов, Јон Јанку,
Забелешка:
Триесеттите Мајски оперски вечери

Клучни зборови:
Стојан Попов Роза Нолчева Јон Јанку 2002 МОБ Весна Гиновска-Илкова Бусујок Николае Луција Папа Помпеј Хрстеану

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат