Наслов:

СОФИСТИЦИРАН, УРБАН РОКЕНРОЛ ЗВУК

По концертот на мултимедијалениот уметник, Дејвид Брн

Објавено на: 17.06.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Дејвид Брн, Мауро Рефоско, Шон Пелтон, Пол Фрејзер

Клучни зборови:
Дејвид Брн Тина Иванова 2002 Мауро Рефоско Шон Пелтон Пол Фрејзер

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат