Наслов:

ПРОМОВИРАН НАЈНОВИОТ ДИСК НА АРСОВСКИ-“БЕСТ ОФ“

"Сенки во ноќта",

Објавено на: 12.06.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Бодан Арсовски

Клучни зборови:
Бодан Арсовски Тина Иванова 2002

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат