Наслов:

МУЗИЧКО ПРЕТСТАВУВАЊЕ ВРЕДНО ЗА АПЛАУЗИ

За „Травијата“ во рамките на продолжените Мајски оперсаки вечери

Издадено на: 10.06.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 575 | Страна: 11

Програма:
„Травијата“ Ѓузепе Верди
Учесници:
МОБ, Саша Николовски-Ѓумар, Славица Петровска-Галиќ, Франческо Аниле, Нико Исаков, Марика Поповиќ, Зорица Стошиќ
Забелешка:
За „Травијата“ во рамките на продолжените Мајски оперсаки вечери

Клучни зборови:
2002 Зорица Стошиќ Марика Поповиќ МОБ Нико Исаков Роза Нолчева Саша Николовски-Ѓумар Славица Петровска-Галиќ Франческо Аниле

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат