Наслов:

КРВОТОК НА ДОМАШНАТА КОРЕОГРАФИЈА

Десет години Гордана Деан Поп-Христова и "Ребис"

Издадено на: 08.06.2002
Автор: Катерина Шекеровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Гордана Деан Поп-Христова и „Ребис“

Клучни зборови:
„Ребис“ 2002 Гордана Деан Поп-Христова Катерина Шекеровска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат