Наслов:

КОЛКУ ТРЕБА ДА СЕ ПЛАТИ ЗА ДА СЕ ВРАТИ

По тригодишна пауза - Дуле и Коки повторно на домашната поп-сцена

Издадено на: 08.06.2002
Автор: Катерина Шеќеровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Дуле и Коки, „Колку треба да се плати“

Клучни зборови:
„Колку треба да се плати“ 2002 Григор Копров Дуле и Коки Катерина Шеќеровска Кире Костов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат