Наслов:

ЈАС НЕ СУМ ПОЛИТИЧАР, ЈАС СУМ МУЗИЧАР

Ману Чао по едночасовната прес-конференција

Објавено на: 08.06.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Ману Чао

Клучни зборови:
Тина Иванова 2002 Ману Чао

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат