Наслов:

ЈУНСКИ ФЕСТИВАЛ СО ИДЕЈА ДА ПРЕРАСНЕ ВО ТРАДИЦИОНАЛЕН

"ОФФ Фест", нов проект на "скопје џез - фестивал"

Објавено на: 01.06.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
„ОФФ Фест“ Тина Иванова 2002

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат