Наслов:

СЕКОГАШ ИМАМ ОДЛИЧНА СОРАБОТКА СО МАКЕДОНИЈА

Владимир Крпан, пијанист од Хрватска

Објавено на: 30.05.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Клавирскиот квинтет во ф-мол од Јоханес Брамс,
Учесници:
Владимир Крпан

Клучни зборови:
2002 Тина Ивванова Бритн Брамс Владимир Крпан

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат