Наслов:

БЕЗ ВОЗБУДИ НА КАВАЛЕРИЈА И НА ПАЛЈАЧИ

За изведбите на овие две оперски дела во рамките на МОВ

Издадено на: 28.05.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 564 | Страна: 11

Програма:
Кавалерија Рустикана и Палјачи
Учесници:
МОВ, Јадранка Јовановиќ, Валентин Енчев, Лорис Волтолини, Зоран Сотиров, Александра Дукетовска, Нико Исаков, Павлина Новакова, Јуре Кушар,
Забелешка:
За изведбите на овие две оперски дела во рамките на МОВ

Клучни зборови:
2002 Александра Дукетовска Валентин Енчев Зоран Сотиров Јадранка Јовановиќ Јуре Кушар Лорис Волтолини МОВ Нико Исаков Павлина Новакова Роза Нолчева

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат