Наслов:

ДИСПЛЕЈ НА ПРОСЕЧНИ МУЗИЧКИ ВРЕДНОСТИ

МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

Објавено на: 21.05.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 558 | Страна: 11

Програма:
“Риголето“,
Учесници:
Никола Митиќ, Гулгез Алтиндаг, Горан Диновски, Иван Томашев, Александра Дукетовска, Дејан Савиќ
Забелешка:
МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

Клучни зборови:
Иван Томашев Роза Нолчева Александра Дукетовска 2002 Гулгез Алтиндаг Дејан Савиќ Никола Митиќ Горан Диновски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат