Наслов:

АНЕМИЧНА И НЕСИГУРНА ИЗВЕДБА

ZА ИЗВЕДБАТА НА „РИГОЛЕТО“ ОД ВЕРДИ НА МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ

Издадено на: 16.05.2002
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 11994 | Страна: 16

Програма:
„Риголето“ од Џузепе Верди
Учесници:
МОБ, Дејан Савиќ, Никола Митиќ, Гулгез Алтиндаг, Горан Диновски,

Клучни зборови:
2002 Ангелина Димовска Вечер Горан Диновски Гулгез Алтиндаг Дејан Савиќ МОБ Никола Митиќ Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат