Наслов:

АМБИЦИОЗЕН И УСПЕШЕН ТУРАНДОТ

Триесеттите Мајски оперски вечери

Објавено на: 14.05.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Број: 552 | Страна: 11

Програма:
“Турандот“ од Џакомо Пучини
Учесници:
Мајски оперски вечери, Радмила Бакочевиќ, Цветан Стојановски, Весна Гиновска-Илкова, Оливер Балабурски,
Забелешка:
Триесеттите Мајски оперски вечери

Клучни зборови:
Џакомо Пучини Радмила Бакочевиќ Мајски оперски вечери Цветан Стојановски Весна Гиновска-Илкова Роза Нолчева Оливер Балабурски 2002

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат