Наслов:

ПРВА НАГРАДА ЗА МЛАДИОТ ОБОИСТ ТОМЕ АТАНАСОВ

На Меѓународниот натпревар во Софија

Издадено на: 11.05.2002
Автор: Г.М.Б
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Томе Атанасов,

Клучни зборови:
2002 Томе Атанасов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат