Наслов:

ОТВОРАЊЕ СО „ТУРАНДОТ“ ОД ПУЧИНИ, ПРВА ИЗВЕДБА ВО МАКЕДОНИЈА

Утре почнуваат "Мајските оперски вечери"

Објавено на: 08.05.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
Цветан Стојановски Тина Иванова 2002 Бакочевиќ Балабурски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат