Наслов:

КРУНА НА РАБОТАТА НА ЗАЛЕЗОТ ОД КАРИЕРАТА

Разговор со Љубомир Бранѓолица

Издадено на: 13.04.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Љубомир Бранѓолица,

Клучни зборови:
2002 Љубомир Бранѓолица Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат