Наслов:

УМЕТНОСТА НА ТАНЦОТ НИЗ ТЕОРИСКИ СОГЛЕДУВАЊА

Разговор со Соња Здравкова-Џепароска, балетски педагог и кореограф

Објавено на: 10.04.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
Тина Иванова 2002 Здравкова-Џепароска МБУЦ

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат