Наслов:

СО АЛБУМОТ „БИСТРИК“ ИМ ДАДОВ ЖИВОТ НА НОТНИТЕ ЗАПИСИ

Билјана Крстиќ, вокалистка

Објавено на: 30.03.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
„Бистрик“

Клучни зборови:
2002 Билјана Крстиќ „Бистрик“ Тина Иванова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат