Наслов:

СВЕТСКАТА МУЗИЧКА СОВРЕМЕНОСТ ВО СКОПЈЕ

За концертот на Џоана Мекгрегор во Домот на АРМ

Издадено на: 28.03.2002
Автор: Роза Нолчева
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
дела од Месјан, Ивана Огњановиќ, Колон Нанкароу, Џон Кејџ, Пјацола, Лигети, Аласдер Николсон, Тору Такемицу, Џонатан Харви
Учесници:
Џоана Мекгрегор, Кети Хајнд, Метју Ферклоу
Забелешка:
За концертот на Џоана Мекгрегор во Домот на АРМ

Клучни зборови:
2002 Кети Хајнд Метју Ферклоу Роза Нолчева Џоана Мекгрегор

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат