Наслов:

ПРЕИСПИТУВАЊЕ НА КРЕАТИВНИОТ ПОТЕНЦИЈАЛ НА МУЗИЧКИОТ ТВОРЕЦ

РАЗГОВОР СО СТОЈАН СТОЈКОВ, КОМПОЗИТОР

Објавено на: 27.03.2002
Автор: Валентина Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 19554 | Страна: 9


Клучни зборови:
Нова Македонија Стојан Стојков интервју Денови на македонска музика Валентина Димитровска 2002

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат