Наслов:

МНОГУ НАГРАДИ ЗА НАШИТЕ МЛАДИ ФЛЕЈТИСТИ

Успех на учениците од македонските музички училишта во СР Југославија

Објавено на: 23.03.2002
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17


Клучни зборови:
МБУЦ Тина Иванова 2002

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат